27.4.2013 - X. jubilejní Voříškiáda v Hranicích na Moravě

02.05.2013 20:07

 

Této výstavy jsem se plánovala zúčastnit už od loňska a tak jsme v sobotu vyrazily společně s třemi kamarádkami do areálu střelnice, kde se výstava konala. Po příjezdu nás nemile překvapilo mrholení, které naštěstí ještě před zahájením odeznělo a zbytek dne jsme si užívali nádherného teplého, slunečného počasí. V celém areálu bylo spoustu stánků se zajímavým zbožím a také parkur agility. Ty jsme využily během přejímky, jelikož jsme dorazily poměrně brzo. 

Vystavovalo se ve třech kruzích a já jsem Roxiku vystavovala ve třídě Jack Russellů v kruhu malých psů bez pp. Roxinka v postoji stála pěkně, behání v kruhu bylo trošku horší, protože byly stížené podmínky tím, že kruh byl opravdu maličký. Nakonec jsme si vyběhaly krásné 3. místo jako jediná fenka mezi dalšími 4 psy. Zbytek dne jsme strávily vzájemným podporováním, užíváním si krásného dne a konverzací s kamarády, s kterými se vídáme jen zřídka. Také jsem nafotila nové kamarádky s jejich pejsky a samozřejmě jsme řádně zdokumentovaly i naši celou výpravu :).

Tady je posudek Roxinky:

" Skus klešťový, mírně delší čenichová partie, pěkné úhlení a postavení nohou, pěkná horní linie, strmější úhlení předních končetin, strmější paty, příjmená přátelská povaha. V pohybu sbíhavější přední končetiny."

jrt-roxyrajče.net
jrt-roxyrajče.net